Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твД-р Стоян Алексов, председател на Българска асоциация

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твД-р Стоян Алексов, председател на Българска асоциация
Коментари Харесай

Д-р Стоян Алексов: Хора умират от инфаркт или инсулт, защото първо ги пращат на PCR

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

Д-р Стоян Алексов, ръководител на Българска асоциация по патология, приказва за Ковид-ситуацията у нас и по света в предаването " Студио Хъ " по телевизия 7/8. 

" Трябва да има Международна експертна комисия, само че се веселя, че се стигна до Световен лекарски алианс, който пусна една декларация. Това са водещи специалисти в Съединени американски щати, Канада и други страни и се сплотяват против налагането на стрес и забрани в целия свят. Това не е медицина сега. Ние работим в обстановка, в която никой доктор не е изпадал, това е антимедицина. Има още една декларация на водещи специалисти към всички държавни управления и жители да се надигнат и да стачкуват, с цел да може това да се спре. 

Г-жа Меркел забрани стачки и вируси за ковид, а целият свят се тресе от това. 

Тотален медицински абсурд- това е номенклатура на един вирус. Ковид не е диагноза. Чувал съм, че оферират на околните на умряли по 2-3 000 лв., с цел да пишат в смъртния акт Ковид. Хора умират от инфаркт или инсулт, тъй като първо ги пращат на PCR. 90% от умрелите са имали педварително друго заболяване. На интернационалната сцена ги водят като умрели от ковид. 

Това е един характерен финансов и политически вирус. Ако 85% изкарват този вирус безсимптомно, 15% го изкарват с дребни признаци и 5 % с тежки признаци, от които 10-15 % умират, само че 120 % ще усетят болежка от финансови загуби. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР